Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nekem most routert, jelerősítő...

Nekem most routert, jelerősítőt vagy mesh-t kell vennem?

Figyelt kérdés

Többszintes családi házunk van és a középső részen van a telekomos modem. A fenti és a lenti részen 2-3as erősségű a wifi jel.

Mit kell vennem,hogy erősebb legyen a jel lent is és

fent is?

2,

Ha a lenti részre rakok készüléket(konyha) ott sajnos nem tudom megoldani,hogy az utp kábel elérjen oda.

Ott elég lenne ha a középső részen ahol a modem van oda veszek egy sok antennás routert és az le fog addig érni max jelen(2,4 és 5ghz egyaránt9?

2020. márc. 5. 16:46
 1/1 Argloss ***** válasza:

Távolság, falvastagság, fal összetétele, egyéb eszközök a közelben mind-mind befolyásolja, hogy mennyire lesz jó a jel. Itt sok dolog nem derült ki.

Lehet, hogy elég az igényeidnek egy-két repeater, lehet, hogy inkább a mesh rendszerrel lennél jobban megelégedve, vagy esetleg 2 AP-val (UTP-t azért 100 méterig el lehet vinni, annyira messze csak nincsen már a konyha)

2020. márc. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!