Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ezekbe a Vágvölgyi Noémi...

Mi ezekbe a Vágvölgyi Noémi posztokba a vicces?

Figyelt kérdés

Ezek ilyen semmitmondó

, "romás" "írással" létrehozott valamik, és az a legdurvább hogy egy csomó olyat ismerek aki amúgy folyton szidja az ilyen írástudatlanokat, mikor facebookon így kommentelnek, ahogy ezekbe a mémekbe van, de közbe meg posztolják ezt a Noémit:

[link]

Szóval nem értem ezt a jelenséget.

2020. márc. 2. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nemtom mi a benne a vicces, de neked is tetszik mert nézegeted. :)
2020. márc. 2. 23:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Hogy úgymondjam, nem vagyok büszke az összes ismerősömre.. :D

Posztolni szokták, és látom mennyien likeolják, megosztják mások is, de ugyanakkor azt is látom hogy mennyire szidják azokat akik így írnak, meg magyarországon van egy alap romaellenesdég, így meg általában ők írnak, szóval mindegy, nem értem! :D

2020. márc. 3. 00:16
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Nem létező a személy, kamu profil. Megalkotója biztos hogy a valóságban nem így ír, csak ökörködik. És mivel látja, hogy van rá igény, egyre újabb szarságokat gyárt. Az én ismeröseim is osztogatják posztjait. Van köztük 1-2 ami valóban megmosolyogtató.
2020. márc. 3. 06:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Ja, előző, köszi!

Mindenre van "igény" :)

2020. márc. 3. 13:02
 5/5 anonim válasza:
Romák általában nem így írnak, máshogy szoktak elírni szavakat.
2023. szept. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!