Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell? (lent)

Hogyan kell? (lent)

Figyelt kérdés
letöltöttem egy filmet ncore oldalról utorrent segítségével, le is töltötte de a megnyitás nehézkes. tárolómappa megnyitása-utána találok egy audio, meg egy videó mappát. megnyitom a videó mappát,de nem mindegyiket játsza le. pl ami csak 12 kb nem, de a film közepét igen,2 filmmel jártam így,mit rontok el

2020. márc. 1. 00:09
 1/3 BringaManó ***** válasza:
100%
tippem szerint valami DVD típusú dolgot töltöttél le, és nem értesz hozzá, úgyhogy próbálkozz inkább SD vagy HD formában lévő filmekkel, úgy nem lesz olyan bonyi az élet.
2020. márc. 1. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
VLC-vel a mappát megnyitva le fogja játszani.
2020. márc. 1. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:
igen,tényleg nem értek hozzá, nagyon régen használtam torrentet, na meg számítógépet is, eléggé elhalványultak az emlékek,de köszi a választ nektek! :)
2020. márc. 1. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!