Letiltottak facebook-ról. Mikor kapom vissza?
Figyelt kérdés
Januar 9-én egyszercsak a semmiből kijelentkezett a facebook-om és azt írta , hogy a fiókod tiltásra került. Se e-mail, se semmi. Nem csináltam semmi tiltott dolgot, szabályt nem sértettem.
Azóta próbálkoztam csinálni fiókokat de mindig tiltás lett a vége. Más e-mail címmel csináltam, más adatot adtam meg, de saját név és kép szerepelt, de sajnos pár nap vagy óra múlva letiltottak.
Esetleg valaki tudna ebben nekem segíteni? Vissza kapom? Vagy meddig tart ez a tiltás ? Messze lakik a családom és velük ott tartottam a kapcsolatot, a sok fotóm a csoportok minden oda lett...
2020. febr. 29. 23:46
1/1 anonim válasza:
Soha, mivel a többszörös regisztráció tiltott, szabályt sértettél. Használjatok inkább skypeot, azzal nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!