Az Ncore on miért nem nullázódnak a torrentek, ha 5 nél nincs seed kötelezettség?
A kiírás szerint még mindig van olyan hogy 5 nél nincs seed kötelezettség, mégsem nullázódik egy ideje, hanem ha mondjuk 3at nem töltök vissza, akkor az a 3 átmegy a következő hónapra, mintha mi se történt volna, ottmarad.
Ezer pont volt egy meghívó
Most csak prémium alatt lehet meghívni 3000 pontért.
Ez az újítás megint valami trükk, hogy jobban menjen a prémium, vagy nálatok nem ilyen, kedves felhasználó rangúak?
Visszatöltök mindent, 3 at nem töltöttem vissza, de 5 öt nem is kellett eddig, mert törlődtek minden hó végén az aktikitási listából.(még ma is ez van kiirva hogy ennyinél nincs seed kötelezettség)
Mostanába NEM törlődnek, hanem ÁTMENNEK a következő, és azt követő hónapra hogy kigyűljön a figyelmeztetés.
Bocsánat ha nem voltam egyértelmű elsőre!
De akkor is megmarad, ha mondjuk március 1-jén töltöd le azt a 3-at, és ugyanúgy megmarad áprilisban is, vagy mondjuk letöltötted március 20-án és úgy marad meg? Mert a 2. az normális, annak május elsején kell eltűnni.
A meghívó prémiummal tényleg 3000 pont, de elvileg nem prémiummal is lehet küldeni 5000 pontért (bár ezt csak hallottam, próbálni még nem próbáltam)
:)
Ahan, értem!
Akkor lehet én emlékeztem szosszul, de most igen, a február 20 asok ott vannak kb, meg 25..
Végülis akkor meddig vannak bent?
A torrent indításától 30 nap?
Mert régen hó végén tisztázódott minden, ha jól emlékszem..
Köszi! :)
Jelenleg úgy van, hogy minimumr 2, max 6 heted van teljesíteni a 48 óra seedkötelezettséget ( vagy 1-es arányig töltöd vissza), vagyis ha a hónap első 14 napján töltöd le a torrentet, akkor az adott hónap végéig kell teljesítened (ez a 2 hét), ha adott hónap 14. napja után töltöd le, akkor átcsúszik a következő hónapba, és 6 heted van rá.
Pl. letöltesz valamit március 10-én, azt március végéig kell visszatölteni/teljesíteni a 48 órát. Ha március 23-án töltesz le valamit, arra már nem lenne minimum 2 heted, ezért azt április végéig kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!