T-Home Pirelli wifi routeren keresztül, pár hét rendes 5Mb/0,5Mb-es működés után egyik percről a másikra szinte megszűnt a feltöltés (1KB alá ment), ötlet? (tovább lent)
Így hiába maradt az 5Mb-es letöltés, nem, vagy csak nagyon lassan tudok bármilyen weblapot is megnyitni.
Ezeken már túl vagyok:
- format -> XP helyett 7 - eredmény ugyanaz...
- A routerhez kapcsolódó PC USB-s wifi adapterét már leellenőriztem egy másik gépen egy másik hálózathoz csatlakoztatva rendesen működött (2-3Mb-es feltöltéssel!).
- Csináltam SPEEDTEST-et és PINGTEST-et - a brutálisan alacsony feltöltés miatt alig tudtam csak elkezdeni és be sem fejezte, azaz a feltöltést már nem tesztelte le. A pinggel sem okés valami, írta, hogy vmi adatcsomagok elvesznek:
Ha vkinek van vmi ötlete nagyon köszi, nagyon bosszant a dolog:)
Nem hiszem, mert a router beállításokat böngészve ( [link] - 3play/3play - T-home ugye...) feltűnt volna, ha van a hálón még valaki, meg amúgy is le van védve wpa2-vel...
amúgy ez a jelenség pár napja tart de folyamatosan, illetve érdekesség, hogy tegnap este felkúszott a feltöltés 10k-ra, úgyhogy kicsit tudtam netezni:))
A pingtest-et viszont benéztem, látszik, hogy kicsit ideges vagyok - most olvastam csak el mit is ír pontosan:)
"Pingtest.net requires Java for packet loss testing, but it does not appear to be installed in your browser."
Szóval az mindegy, de probléma attól még megvan...
1. Próbáld meg eth kábellel összekötni a Pirellit és a gépet és úgy megnézni a sebességet.
2. ha még nem tetted áramtalanítsd a Pirellit és nézd meg utána is a feltöltést
3. ha ezek nem segítenek telefonálj a T-nek és jelentsd be a hibát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!