Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Havi 3 giga net mire elég?  ...

Havi 3 giga net mire elég?   Milyen használat mellett elég s mi az a használat aminél kevés?  

Figyelt kérdés
havi 3 giga net mire elég?  Milyen használat mellett elég s mi az a használat aminél kevés?   Nem az ilyen extrém példák érdekelnek, mint pl. videok, azt én is tudom hogy az 1 nap alatt is elhasználja, sokkal inkább az hogy milyen jellaggu konkrét példára épulo használatnál elég, milyen használatnál kritikus (vagy kitart vagy az utolso pár napban nem lesz) s milyen használatnál van az, hogy nem videozás, de nem is elég.  A kérdéses csomagban a facebook korlátlan, igy a fecebookozás nem számit bele akármit is csinálok.  (Ugy tudom a videozás le van tiltva ennek utája járok s ha igen azt max wifirol csinálom)
2020. febr. 28. 13:11
 1/4 Derwer ***** válasza:
100%

Ez rajtad áll...

De én ~2GB internetet használok napi 2x1,5óra ingázással, bár a vonaton nem mindig van net, szegéynes a lefedettség.

Megy FB, chat programok, OneNote szinkronizáció és főleg böngészés. Néha egy kis YT Music straming is.

Hétvégén meg ha kocsiban vagyok akkor navigáció.

2020. febr. 28. 13:56
 2/4 A kérdező kommentje:

A rohadt életbe, felemelte a telekom a készulékárakat.

Neked köszönöm szépen a választ, nagyon szépen köszönöm.

2020. febr. 28. 14:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Havi három szinte mindenre! Egy normális böngészővel minden nap hírolvasás, adatletöltés, felhőből dokumentumletöltés, perverzebbeknek akár GPS használat is belefér!

Online rádiók alig használnak adatforgalmat és viber hívások is mehetnek ezerrel, akár egy-egy videóhívás is.

2020. febr. 28. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:

attól függ mire használod.

Ha kőkeményen netflixezel, hbo go-zol, youtubeozol mint én és ha a csomagban ezek nem ingyenadatosak akkor gyorsan elfogy

2020. febr. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!