Digi internet bekötés, hogyan?
Három lehetőség van:
1.) Kivárod, míg odaérnek hozzád (már ha odaérnek).
2.) Kifizeted a hálózatépítés költségeit (néhány millió, esetleg néhány tíz millió forint).
3.) Elengeded a dolgot.
Teljesen odavan mindenki a Digiért, ezért az ócska, román cégért. Ezért a cégért, aki bár olcsó hús, de meglehetősen híg is a leve. "Digi! Digi! Digi! Digi!", egyfolytában ezt olvasni, olyanoktól, akiknek egyébként nulla élettapasztalatuk van, meg nulla tapasztalatuk az internetszolgáltatók területén.
Én tizenhat évig voltam a Telekom ügyfele, vagyis több ideig, mint ahány éves itt néhány okostojás hozzászóló. Voltam ügyfele a UPC-nek is, igaz, ott csak netre. Szűk négy éve vagyok a Digi ügyfele. Ennyi idő alatt több problémám volt velük, mint a Telekommal tizenhat év alatt. Pedig vadonatúj, FTTH optika területen élek. Arról nem is beszélve, hogy Magyarországon csődközelben van a Digi, senkinek ne is legyenek illúziói, csődbe is fog menni. Iparági pletykák szerint a Telenor ugrásra készen áll, hogy felvásárolja őket. Nyilván mondjuk ilyen hírek nem jutnak el azokhoz, akik kizárólag a Gyakori Kérdéseket olvassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!