Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Qbittorent de Utorrentel is...

Qbittorent de Utorrentel is nagyon lassú letöltés valami ötlet?

Figyelt kérdés
valamiért torrent programokon nagyon lassan töltök le szinte sose megy 1 mb/s felé kb 1 hónapja van azelőtt 12mb/seccel töltöttem le átlagosan steamen még most is gyors de torrentel nem tudom mi van próbáltam mindent magasra venni nincs lekorlátozva a letöltés remélem valaki tud segíteni
2020. febr. 25. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
A torrent nem szerverről jön, hanem mások osztják, az ő netjüktől is függ a te sebességed. Ha passzív vagy az rátesz mégegy lapáttal, mert aki szintén passzív, azzal nem tudtok összekapcsolódni, így hiába van például 10 seed, ha csak 2 aktív, csak azoktól tudsz letölteni.
2020. febr. 25. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt értem de nem változtat rajta hány seed van most amit például letöltök azt 853 seedelik ebből 85 aktív amit legutóbb töltöttem azt 10 en seedelték ugyanilyen sebeséggel töltöttem le
2020. febr. 25. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
vezetékes netről van szó?
2020. febr. 25. 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen
2020. febr. 25. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Merj egy sebesseget tisztan
2020. febr. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!