Hol érdemesebb blogot működtetni, a blogspot.com-on, vagy a blog.hu-n?
Figyelt kérdés
2020. febr. 21. 22:32
1/6 A kérdező kommentje:
Mindkét oldalon van saját blogom, de tavaly még csak a blogspot.com volt csak. A látogatottsági statisztikák alapján az írásaim nem jutottak el sok emberhez. Ezért most kísérleti jelleggel a blog.hu-n is csináltam saját blogot ugyanazzal a névvel, témával, és a másikhoz hasonlóan hobbiszínten szeretnék blogolni. Úgy gondoltam, hogy idén "versenyeztetem" egymással a két oldalt, és azt tartom meg, amelyiken több embert érek el... Vagy annak is van értelme, hogy mindkettőt párhuzamosan működtetném a jövőben, és egyiket sem törölném? Olyan blogot akarok, ami külsőre is jól néz ki, és sokan is olvassák...
2020. febr. 21. 22:32
2/6 anonim válasza:
A bolg.hu-nak biztos nagyobb az elerese mert az index szolgaltatasa. Ha az irasod elkuldod a szerkesztoknek es jo, meg ki is kerulhet az index2 cimlapra
3/6 anonim válasza:
A blog.hu n, kizárólag pénzért rakják ki a posztokat az indexre, nem is kertelnek, asszem így fogalmaznak "van az a pénz".
50 ezer egy napra, meg ilyesmi lehetőségek vannak ott. Esetleg belsős körökből kirakják valami ismerősüket..
De hogy melyik a jobb a kettő közül?
Az szerintem függ a témádtól is.
Ha meg két helyen blogolsz egyszerre, ugyan azokat teszed közzé, a kedves google az egyik, vagy mindkét oldaladat büntetni fogja, nem rakja be a találatok közé.
4/6 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek van blogja és több cikkét is kitették i2-re anélkül, hogy fizetett volna, 15 ezren olvasták a bejegyzését
5/6 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok rá, megosztanád? :)
6/6 anonim válasza:
Már csak azért mert egy kezemen megtudnám számolni mennyi blogot raktak is, és azok is mind belsős blogok, pl snoking barrels, azt rendszeresen láttam kitéve míg fel nem futtaták..
A felületen belül ott az árlista, hogy mennyiért rakják ki, ilyen 50 ezer/nap ok vannak, meg ilyenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!