Igaz, hogy a legjobb ajánlatok nincsenek benne az arukereso.hu -ban, mert fizetni kell a bekerulésért, s minimálárasan kis haszonnal vagy annélkul nem fognak fizetni érte?
Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 13:48
1/7 anonim válasza:
Van benne igazság, de sokkal több olyan esetről tudok, ahol inkább sz*rnak bele, csak pénzt ne kelljen költeni.
2/7 anonim válasza:
Nem kerül bele minden webshop ajánlata automatikusan az árukeresőbe. Én pl. laptopot meg telefont sem az alapján vettem legutóbb. Max arra jó, hogy megnézd milyen termékek vannak és kb milyen áron.
Plusz ugye az árukeresőn a legolcsóbb termékek jellemzően szürkeimportból vannak, a garanciájuk pedig eléggé esetleges.
3/7 A kérdező kommentje:
és van valami modszer megtalálni a legjobb ajánlatokat ha egy fix termékről van szo?
2020. febr. 19. 14:22
4/7 A kérdező kommentje:
meg a legolcsobbaknál nincs lehetőség személyes átvételre igy akkor is hozzá kell adni 1000-2000 Ft-ot ha amugy budapesti vagyok s át tudnám venni személyesen ingyen.
2020. febr. 19. 14:28
5/7 anonim válasza:
Végignézel pár ismertebb (és megbízható webshopot) aztán választasz. Nem tudom mit tervezel venni, de pár száz meg néhány ezer forintért nem feltétlenül éri meg a hajcihőt. És igen, érdemes a kiszállítás költségével is kalkulálni.
6/7 anonim válasza:
Ahol nincs lehetőség személyes átvételre, ott pontosan ezért olcsóbb a termék. Nem kell üzlethelyiséget fenntartani, kevesebb dolgozó is kell, így ezeket a dolgokat nem kell belekalkulálni a termék árába
7/7 anonim válasza:
#3:
a legjobb saját módszerem a legolcsóbb megkeresésére, ha a termék gyári cikkszámát megkeresem, és aztán google-ban végiglapozom az oldalakat kb. 6- oldalig.
Az árukeresőn 99% nem lesz legolcsóbb, hiszen ott az árukereső díját is beleteszik az árba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!