Deejaydave kérdése:
Mi baja lett a Chromenak?
Figyelt kérdés
Valamiért alapjáraton több angol nyelvű külföldi oldalt kínaiul jelenít meg. A Chrome magyar nyelvre van állítva és azon is fut. Hogy tudnám ezt visszacsinálni? Valamint egy oldalon a párom véletlen ráment a soha ne fordítsa le cuccra, azt vissza lehet e csinálni? App data...chrome...preferencies kivettem blacklistből de semmi és hiába mentem visszarakja. Ötlet? Ja és chrome újratelepítés sem segített, sem ideiglenes és internetes fájlok törlésével sem2020. febr. 18. 21:23
1/4 anonim válasza:
Úgy telepítsd újra hogy uninstalláld, és töröld ki a kézileg a két mappáját. Ha rendszergazda vagy akk az egyik a
C:\Program Files\Google
a másik egy rejtett mappa
C:\Users\felhasználó\AppData\Local\Google
tehát ezt a két mappát full töröld ki, és telepítsd újra...
4/4 anonim válasza:
Ez nagyon jó, nem tudom mi van velem, nem tudom abbahagyni a nevetést :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!