Hol lehet ingyen, könnyen és biztonságosan weboldalt készíteni?
Arra gondoltam, hogy megpróbálok csinálni egy weboldalt, szórakozás/tatás céljával. De melyik weblapkészítőt válasszam? Egy kicsit félek, hogy elkészítek egy ilyen oldalt, és baj lesz, aztán fizetnem kell.
Vagy inkább bele se vágjak?
Én először HTML-kódokkal próbálkoztam, aztán rájöttem, hogy nem elég ehhez a tudásom, ráadásul nem tudom, hogy kell feltölteni, ezen felül az első héten megfertőzhetik, miután feltörték.
Végül a Mindenkilapján regisztráltam.
Regisztrálj egy ingyenes webtárhelyen:
(ezekhez általában van domain is, pl lapodneve.freeweb.hu, vagy lapodneve.dy.hu...), majd készítsd el az oldalad, és töltsd fel ftp-vel (pl Total Commander-el Windows-on).
A készítéshez azt ajánlom, inkább ahelyett, hogy szerkesztőket használsz, csináld meg HTML-ben, ugyanis ekkor lesz igazi szabadságod az oldalkészítés terén, a HTML-hez pedig rengeteg leírás van, és nem túl bonyolult. (a főoldal index.html nevet kapja).
Használd Windows esetén a Notepad vagy Notepad++ nevű programot.
Ha mindenképp szerkesztő kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!