Hogyan tudom a Facebook ismerőseimet úgy beálítani, hogy csak én lássam senki más?
A másik kérdésedre nincs egyértelmű válasz, hogy mikor jelzi ki a kilépést, vagy mikor nem.
Keresgélj a Facebook súgójában, hátha rábukkansz valami használható megoldásra.
Hiába is lakatolod le az ismerősök listáját (csak én-re) mert a közös ismerősök akkor is látni fogják egymást. Szóval egy olyan aki nem ismerősöd nem lát majd semmit, de aki ismerősöd az azokat mindenképp látja - aki neki is ismerőse (de a többit ő sem).
Az elérhetőséget a messenger jelzi nem?
Azt tudod csinálni hogy vagy kikapcsolod a messengert, vagy pl asztali gépnél a google chromeba telepítesz valamilyen spéci bővítményt pl
Ez egy kiegészítő, és az ikonra kattintva az elsővel az egész módot ki-be tudod kapcsolni, a 2 nál azt tudod állítani hogy az adott üzenet megérkezett-e a te készülékedre, a 3-al + h a másik fél látja-e amikor írsz. Na pl ezzel a kiegészítővel is láthatatlanná tudod tenni magad...
Ja az lemaradt h ez a kiegészítő arra van hogy úgy tudod elolvasni az üzeneteket h a másik fél nem látja hogy te láttad 😃
de arra is jó h láthatatlanná válj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!