Nacsaaa kérdése:
Port forwarding miért nem megy?
Figyelt kérdés
Üdv.
Publikus IP-m van de nem működik a port nyitás. Sok videót megnéztem erről és ugyanúgy csináltam mint ők. Tplink routerem van.
Köszönöm a válaszokat.
2020. febr. 10. 18:41
1/6 anonim válasza:
Lépésenként írd le mit hogy csináltál vagy nem tudom. Elvileg elég egyszerű. Router-en MAC alapján fontos hogy statikus IP-t kapjon az a gép ahova lesz a portforward.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia. Szóval ha dynamikus IP-m van akkor nem is működik?
2020. febr. 10. 19:30
3/6 anonim válasza:
De, igen. A belső gépre, ahova a portforwardot szeretnéd, az kapjon (belső hálózati) statikus IPcímet, hiszen arra az IP címre lesz mindig a portforward.
Regisztrálhatsz Dyndns-re is vagy hasonló szolgáltatóhoz és akkor tudsz hivatkozni a gépedre kívülről és a dinamikus IP helyett csak elég a nevet beírni.
4/6 A kérdező kommentje:
Belépek a virtual server menübe és azon belül létrehozok 1 servert ahol megadom a portot, ipt és mennie is kellene. Valamit kihagyok?
2020. febr. 10. 19:52
5/6 anonim válasza:
Helyi hálózaton másik gépről tudsz csatlakozni?
6/6 A kérdező kommentje:
Helyi hálózaton megy csak.
2020. febr. 11. 06:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!