Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok megtekinteni egy...

Hogyan tudok megtekinteni egy magyar weboldalt külföldről, ahol korlátozva van a külföldről való megtekintés?

Figyelt kérdés

Régebben ezt úgy oldottam meg, hogy proxy listákból kerestem olyan magyar internetet átfutó átjárókat, amivel úgy érzékelte, mint ha Magyarországról neteznék...

Most nem találtam ilyet... Tudna valaki segíteni? Ilyet is keresek...

2020. febr. 5. 11:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Az otthoni gépedre telepítesz egy OpenVPN szervert, a távolira meg egy klienst. Ha külföldön vagy, felcsatlakozol az otthoni szerverre és olyan lesz, mintha otthon lennél.
2020. febr. 5. 11:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van magyar mobilinterneted, az külföldi roamingkor is magyar IP címet kap, így működni fog minden.
2020. febr. 5. 11:19
 3/4 Shaddark ***** válasza:
Vagy csak simán tor böngészőt használsz.
2020. febr. 5. 13:35
 4/4 Shaddark ***** válasza:
Javítom magam, már nincs benne ez a proxy váltás ami anno benne volt, bocsi de nagyon rég indítottam el...
2020. febr. 5. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!