Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan működik a YouTube on a...

Hogyan működik a YouTube on a megetkintések növekedése?

Figyelt kérdés

Rámegyek egy videóra, 406 megtekintés. Kilépek, majd újra felkeresem, de akkor se lesz 407, marad a 406 megtekintés.

Valaki elmagyarázná?

2020. febr. 1. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Az szamit megtekintesnek, ha minimum 30 masodpercig nezed a videot. De ha pl sajat videod, annal nem szamolja mindig, ha te nezegeted.
2020. febr. 1. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam úgy, ahogy leírtad, de akkor se változik a szám.
2020. febr. 1. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem folyamatosan frissül, hanem csak bizonyos időközönként. Hogy milyen gyakran, azt nem tudom. Egy népszerű csatorna egyik friss videóján néztem egyszer. A feltöltés után mikor megnyitottam 60 körüli nézettség volt rajta. Utána 10
2020. febr. 1. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:
*folytatás: másodpercenként ráfrissítgettem, majd kb. 2 perc múlva változott csak, de akkor már 380 körül volt a megtekintések száma. De egy régebbi videónál nem is biztos hogy ilyen gyorsan ráfrissít, ott lehet csak naponta egyszer módosul a megtekintések száma vagy valami.
2020. febr. 1. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, az a masik, hogy nem frissul minden masodpercben, a lajkoknal lathatod sokszor, hogy egy friss videon sokszor tobb lajk van mint megtekintes.

Nekem fent van a YT Studio alkalmazas es pl abban gyakrabban frissul, sokszor tobb megtekintest mutat a videora, mint a weboldal, de kesobb mar ott is az a szam van. (De van olyan video is, aminel napokkal kesobb is elter a szam, ennek nem tudom, mi az oka, fura lenne, ha mashogy szamitana a megtekinteseket az alkalmazas, mint a weboldal.)

2020. febr. 1. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!