Volt régen egy olyan video, amiben a figura nehezen mondta ki, hogy szeretlek. Nem tudjátok hol lehet megnézni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 20:01
1/7 anonim válasza:
Oké bébi, de akkor minek veszel olyat, ha nem lehet vele írni? :) Egyébként ari vagy... Hogy nem rágtál be rám az előző beszólásért. :-*
2/7 A kérdező kommentje:
szánalmas vagy hogy kitörölted a komennted...bunkó
2010. júl. 22. 20:11
3/7 anonim válasza:
Nem töröltem, higgadjál már!!! Egy nőt meg lebunkózni elég nagy parasztság. A modik törölték, sőt, kijavították helyesírásilag a kérdésed is, ha nem tűnt volna fel.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor az előző kommentem ved tárgytalanak..azért van szilikonos..mert a kutyám lerántotta és érintkező hibás lett az előző...és csak ez van!am.
2010. júl. 22. 20:15
5/7 A kérdező kommentje:
ne haragudj!:D
2010. júl. 22. 20:16
6/7 anonim válasza:
Én is ezt kerestem! ÉÉÉÉS megvan!!!!
7/7 anonim válasza:
Ja, csak most néztem, már 2 éve tetted fel a kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!