Mit kell csinálni, hogy XP alatt meg tudjam nyitni a weboldalakat?
Van egy régi retro gépem, XP-t raktam rá, minden driver fent van, net is működik. Viszont egy-két weboldalon kívül semmit nem lehet megnyitni a böngészőben.
Gondolom az elavult rendszer már nem támogatja az új weboldalakat.
Haveromnak viszont a ugyan az az XP van fent (SP3) és neki megy rendesen a net.
tegyél fel egy böngészőt, ami még támogatja (nem tudok mondani) vagy legalább is fut rajta (vagy a régebbi verziója)
itt van pár alternatíva: [link]
bár tekintve, hogy benem foltozott security hibáktól van/lehet teli, szerintem ne akard böngészni vele a netet (legalább is megbízhatatlan forrásokat)
előző vagyok, azért valószínű már az se megy fel xp-re...
Egyébként miért fontos az xp?
Mire kell a gép?
Linuxon is el lehet gondolkodni, ha a gépet nem akarod kidobni.
#2 az oké, csak akkor a haver miért tud rajta youtube-ozni meg mindent csinálni?
Holott ugyan az a rendszer van a gépén mint az enyémen.
#3 köszi megpróbálom.
Igazából 80%-ban csak youtube-ra kellene, a műhelyben használnám hogy szóljon valami zene ha melózok.
De a Linux Mint is járható lehet. A leírás kicsit régi, de elvileg lehet telepíteni XP mellé is, ha nem mernéd az xp-t letörölni.
Ami gond lehet, inkább a letölthető ISO fájlok kiírása szerintem.
Egyébként telepítés nélkül is ki tudod próbálni.., de nyilván lassú lesz és nem jegyzi meg a beállításokat ebben a módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!