Mennyibe kerül korlátlan mobilnet egész Európába?
Kamionozni készülök, és lehet időm nem lesz, de maga a tudat boldoggá tenne, hogy korlátlan netem lenne Sevillától Osloig, Oslotól Makóig. Tehát egész Európába ( Kaukázust kihagynám azért :)).
Röhögjetek ki, de dominos vagyok mióta megkaptam a szüleimtől a kártyát és a telekom alkalmazásba csak a 3.5 gigás maraton nevű szolgáltatást veszem igénybe.
Sok sorozatot és filmet nézek és videóhívást sem vetem meg.
Persze hűségidő nélkül. :)
Köszönöm.
Ha itthon korlátlan netet is veszel, az külföldön nem lesz az.
Ámbár az EUn belül már nem kell extra díjat fizetni az EUs országokból indított fogadott hívásokért, SMSért, adatforgalomért, fairuse policy az érvényes akkor is.
Nekem pl egy régi UPCs korlátlan netem van, ami magyarországon korlátlan 128kb/sec mellet. Külföldön (EUs országban!) pedig 6,4GB sebesség korlát nélkül.
Készülék nélkül egy év hűségidő... Jobbat úgysem fogsz találni. Meg olyat se nagyon ahol nincs hűségidő. Esetleg a kamionosnet.eu jöhet még szóba. De az kevesebbet nyújt. 50gb net euban. Svájcban nem lehet használni. (alapáron legalábbis)
"Havi díja a csomagnak 6617Ft, ezen díj tartalmaz 80 perc bármely belföldi irányba, és 80 perc telenor irányba lévő beszélgetést is."
Plusz van korlátlan belföldi mobilnetes kártyájuk is. 3882ft/hó. Ezek tavalyi árak, lehet változtak, írni kell nekik és küldenek tájékoztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!