Mit tudnék csinálni?
Ha összekötötted google vagy fb fiókkal, akkor az lehet a probléma, hogy az ottani kontaktokon keresztül spontán dobál fel dolgokat.
Amúgy ki ellenőrizte a készüléked és milyen programmal?
Javasolnék egy Malwarebytes elindítását rajta és az majd kiírja, hogy valóban tiszta-e, de gyári ROM esetében is sok kémprogram van benne, ami még a listában sem látszik, de netforgalmat figyelve látszik, hogy folyton milyen címeket próbál megkeresni a teló. Többnyire update, upgrade és hasonló programok ezek annak ellenére, hogy ahhoz egy látható külön program is van, ami kérésre indul el és nem a háttérben.
Szóval javasolnék egy teljes ellenőrzést!
Nekem felugró reklámok voltak pár éve és látszólag semmi nem volt telepítve, a listában semmi nem látszott. Több vírusirtóval is átnézettem és miután letöröltek 1-2 dolgot, többé nem volt hasonló problémám. Azóta rootolt, reklámblokkolt, hosts védett és 2 hetente vírusirtóval ellenőrzött.
Nem használok semmit "accounttal", mindenre mailcímmel regisztrálok (nem google, fb, stb. fiókkal) és így nem is tudnak egymásról, ha nem kötöm össze őket.
Google fiók sincs a készüléken, hogy ne abban fussanak össze a szálak.
Szóval mindenképp ellenőrizd le magad a fent nevezett programmal!
A malwerbytes nekem is le volt töltve, azzal sokszor átfutottam, nem jelzett semmit.. Kipróbáltam a 30 napos ingyenes, teljes verziót és aszerint is minden rendben. Az adatforgalom sem fogy úgy, szóval elméletileg mindennek jónak kellene lennie..
Még annyi kérdésem van, higy az jelent valamit, hogyha megpróbálok belépni, olykor kiírja, hogy ismeretlen hálózati hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!