Tudtok jó autós játékokat pc-re?
Figyelt kérdés
sziasztok. szeretném az embereket arra kérni hogy írjanak nekem olyan autós játékokat amibe: élethű hangja van az autóknak, több mint 20-30 autó van benne, és lehessen városba menni, mint pl a forza horizon 4, csak azt nem viszi a gépem a ram miatt... a gépem: proci:athlon x4 950 (4x3.5)
vidikártya: nvidia gt 950. ram:4gb. válaszokat előre is köszönöm.
2020. jan. 24. 15:35
1/4 A kérdező kommentje:
a vidikártya jelezném hibásan irtam... gtx 950
2020. jan. 24. 15:36
2/4 anonim 

válasza:

forza horizon előzőbb részei.
Én nekem nem megszokott egy gamer gép, a horizon 4-et közepesen viszi, az első 3 résszel próbálkozz, szerintem még az első sem csúnya :)
3/4 A kérdező kommentje:
1. része van pcre??? :O
2020. jan. 24. 16:11
4/4 A kérdező kommentje:
letöltöttem a forza horizon 2-t és ezt irja a telepítés végén. Enter your license key. licensz kulcsot kér. honnan szerezzek? sürgös!!!
2020. jan. 24. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!