Aki nincs rajta a facebookon az miért nincs rajta?
Figyelt kérdés
Manapság szinte mindenki rajta van de vannak akik valamiért nem szeretik, de mi a bajuk vele?
2020. jan. 19. 13:51
1/8 anonim válasza:
Mert valójában nem nyújt semmit ezért nincs szükségem rá.
2020. jan. 19. 13:55
2/8 anonim válasza:
Adatgyűjtésre használt oldal, és van, aki vigyáz az adataira.
Én is akkor regisztráltam, amikor vállalkozó lettem, mert megéri ott hirdetni (és mivel még arra is szűrni lehet, mikor utaztál, vettél kocsit, vagy hány éves a gyereked, vállalkozói szempontból jó oldal).
2020. jan. 19. 14:00
3/8 anonim válasza:
Én évekkel ezelőtt fent voltam, de olyan 3 éve teljesen töröltem magam, ma már nincs semmi facebook oldalam. Oka egyszerű: Nagy képmutatás az egész. Sokan kamu képeket, kamu adatokat adnak meg. Állandóan majmolják egymást. Már untam, hogy napi szinten 60x ugyanazt a hírt olvasom, vagy ugyanazokat a képeket látom. Egy valaki kiteszi, után 1 millióan osztják ugyanazokat meg. Több éves híreket raknak fel, vagy kitaláció, nem valós híreket nyomnak. Az emberek egyre egresszívabbak, sokszor ordenáré stílusban írogatnak másoknak. Voltak olyan ismerősem akik non-stop rakták fel a képeiket magukról, mint akinek önértékelési gondjai vannak. Amikor egy ismerős napi 50 képet feltesz magáról ami sokszor 5-10 éves képek az nagyon zavaró tudott lenni. Rájöttem, hogy hamis az egész facebook. Nagy szegénységről papolnak, de mindenki egzotikus országokban nyaral. Élhetetlen országnak tartják Magyarországot, de mindenki milliós felújításról rakja fel a képeket. Nagyon kevés ember adja a valódi énjét. Volt vagy 200 ismerős, de max 4-5 akivel kapcsolatban is voltam. Azokkal faceböök nélkül is tartom a kapcsolatot. Családommal is tudom tartani a kapcsolatot facebook nélkül. Így töröltem magam, és nem is hiányzik.
2020. jan. 19. 14:03
4/8 anonim válasza:
Én csak azért vagyok rajta, mert sokan csak ott tudnak elérni. Akikkel azért nem akarok minden kapcsolatot megszakítani. De amúgy törölném.
2020. jan. 19. 14:03
5/8 anonim válasza:
Az én ismerettségi körömben eleve sokan muszájból vannak fent.
Akinek gyereke van, ott a gyerek osztályfőnöke facebook csoportba posztolja a fontosabb infókat, egyetemista ismerősöm azért van fent, mert facebook csoportba rakják fel a többiek a lefényképezett zh-kat és hasonlók.
2020. jan. 19. 14:05
6/8 anonim válasza:
Én még az induláskor regisztráltam. 2 évig voltam fent, aztán teljesen megundorodtam az emberektől amit MÁR akkor 2010-ben műveltek (akkor töröltem magam).
Másrészt iszonyatos veszélyeket rejt a használata. A rengeteg manipulált vagy kamu tartalom/hír teljesen elhülyíti az embereket.
A sok birka meg folyamatosan azt bégeti, hogy a Windows meg a Google kémkedik utánuk. Holott a legnagyobb szivárogtató a fészbúk. Sőt az emberek 90%-a maga teszi közzé az egész életét, még csak kémkedni sem kell, hogy éppen hol tartózkodnak, vagy mire költik a pénzüket.
2020. jan. 19. 16:25
7/8 anonim válasza:
szar
2020. febr. 8. 07:36
8/8 anonim válasza:
Kizárólag a messenger miatt vagyok fent, bár szivesebben használnék vibert, de az asszony fb függő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!