Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tinderen a kijelzett távolság...

Tinderen a kijelzett távolság (km) az mindig az adott pozíciótol függ?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg be lehet állitani más távolsági pramétereket mint ahol ténylegesen van az illető? Pl: elmegy 90kmre valaki aztán hazajön 1kmre van tőlem de 90et mutat azt ugye nem lehet?
2020. jan. 17. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Légvonalban mérnek ezek az alkalmazások.

"elmegy 90kmre valaki aztán hazajön 1kmre van tőlem de 90et mutat azt ugye nem lehet?"

De lehet, ha nem szinkronizált a helymeghatározás a készülékén, vagy esetleg időközben letiltotta a helymeghatározást, vagy simán csak szarul csinálta a háromszögelést a mobilhálózatról a készülék (elég bugos még a mai napig a mobilhálózatról történő helymeghatározás). Ezért van sokszor, hogy az ilyen telefonos appokba odaírják az emberek hogy ő amúgy X városba lakik, és nem tudja miért ír az app Y várost tartózkodási helynek.

2020. jan. 17. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőhöz még, régen(meg gondolom most is, de egy ideje nem vagyok tinderen) ha előfizettél be lehetett állítani tartózkodási helyet. Plusz elég belépni böngészőből és többnyire azonnal borul a helymeghatározás.
2020. jan. 17. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig le van tiltva a GPS és az internetes helymeghatározás is. Szóval nálam nem igaz az amit írsz. Az előfizetéses dolgot meg nem vágom, soha nem költöttem egy fillért se ilyen appokra.
2020. jan. 17. 21:38
 4/5 A kérdező kommentje:
De szinkronizálta szerintem a helyzetmeghatározást, ugyanis írt 1kmtert is amikor ténylegesen itt volt, meg 90et is amikor elment. Vagy ezt időközbe ki lehet kapcsolni? Vagy csak az elején lehet beállitani?
2020. jan. 17. 23:46
 5/5 A kérdező kommentje:
De ha letiltja valaki időközbe a helyzetmeghatározást és a messzebbi km adat marad a profilján akkor magával szúr ki mert mindenki azt hiszi ,hogy ott tartózkodik messze. Pedig itt él és lakik elvileg 1 kmterre. Vagy ilyenkor ő beállíthatja h milyen km jelenjen meg neki állandóra. Itt él: azt nem adta meg magárol csak én tudom végülis
2020. jan. 17. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!