A Video Donwnlaod Helper mért nem szed le bizonyos youtube videókat?
Figyelt kérdés
2020. jan. 17. 14:34
1/5 A kérdező kommentje:
2020. jan. 17. 14:35
3/5 A kérdező kommentje:
Hogyan töltöd vele? Mert nekem csak a felbontást hozza be rá megyek és azt írja hogy telepítsek valamilyen külső alkalmazást. De mi az a külső alkalmazás ami kel neki?
Ugyan akkor van egy csomó video youtube amiket meg le szed de ezeket nem. Mitől függ ez hogy külső alkalmazást kér vagy le szedi alapból is? Azt figyeltem meg hogy amikor szedi olyankor a fájlnál mp4 et jelez formátumba mikor nem akkor meg mkv formátumot.
2020. jan. 17. 17:58
4/5 anonim válasza:
WEBM formátumba szedte le, nem kért semmilyen külső alkalmazást/ Video Download Helper/
5/5 A kérdező kommentje:
Az a formátum jön nekem is be de ezt adja be
Companion application required⊗
This operation requires an external application to be completed.
2020. jan. 21. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!