Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laptopon a böngészés nem...

Laptopon a böngészés nem működik, a torrent igen. Telefonról jó a wifi. Mi okozza?

Figyelt kérdés

Míg nem volt okostelefonom, és nem torrenteztem, csak szimplán nem volt netem, és azt hittem, rossz az elhelyezése a routernek, földszintre nem jön az adás, valami. Aztán újra elkezdtem torrentezni, és lett okostelóm is, és kiderült, hogy a net mindig is jó volt, mert a torrent nem szakad meg, amikor a böngészés rossz. Egész hétvégén okostelóról kellettem wifiznem, de az borzasztó. Eleve a laptopom nem ismeri fel a wifit, kábelről kell nyomnom (előző helyen mindkettő jó volt, szóval nem tudom, mi okozza). Péntek este után vasárnap reggel lett jó a böngészés, de 20 perc után megint elment. Ma már meg se néztem, jöttem munkába netezni. Rákerestem a problémára, és valaki 2010-ben küzdött ezzel, tehát 10 éves baj. Viszont nekem bonyolultan van leírva, hogy miért és hova lépjek, hogy jó legyen.

[link]

2020. jan. 13. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek segítettem ebben 1x, kicsit régebbi volt a laptop, de elbírta a win 10-et szépen futott rajta, de a WIFI állandóan szétkapcsolt.

Teljesen mindegy volt, hogy a win10 ismerte fel gyárilag a wifi drivert vagy letöltöttem és feltelepítettem.

Win 7 és win 8.1 alatt tökéletesen működött.

2020. jan. 13. 10:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is régi a laptop, 2008-as, sőt, Vista van rajta. Tudom, hogy eljárt felette az idő, a gond, hogy a régi lakhelyemen nem voltak ilyen bajaim tavaly.
2020. jan. 13. 10:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Youtube-os videóval elvileg sikerült megoldani, cmd-be kellett ip-címet rebootolni, vagy ilyesmi. Tegnap este jó volt, reggel nem néztem, ma este ugrik a majom a vízbe, hogy maradt-e úgy.
2020. jan. 14. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!