Messengeren ha visszakeresem a beszélgetésben az üzeneteket, miért írja ki, hogy "nincs találat"? (többi lent? )
Ha lent van az írósáv, tudsz neki üzenetet írni akkor nem tiltott le.
Bugos amúgy a facebook keresője, nekem is eltüntet találatokat, meg van amit böngészőben megtalál, telefonon nem.
Igen, tudom, néha fura messenger.
Na de miért csak annál az egyetlen egy embernél van így? Ezt nem értem.
Igen, látom, mindent látok
De 1-2 hónapja még vissza tudtam keresni annál az embernél, most meg csak nála semmi az ég egyadta világon
És ez mikor múlik el?
Most komolyan pont annál az egy személynél akinél vissza akarok keresni??
Megoldódott a probléma ????
Ugyanebben a helyzetben vagyok .
1 embernél keresnék vissza senki másnál de hát nem pont annál az egy személynél b@ssza az anyját a messenger ???
Én is annál az egy személynél nem tudok vissza keresni üzeneteket, 1 hete még vissza tudtam. A többieknél vissza tudok keresni.
Nem lehet hogy leszedte a messengert ezért nem tudok vissza keresni? Nem tiltott le.
Megoldódott valakinek ez a probléma?
Én is így vagyok. Tegnap még tudtam keresni,ma már nem és csak egy embernél. Másnál is próbáltam,ott működik. Van valami megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!