Tegnap lefagyott a tablettem nem kapcsol be. De most szerelöhöz viszem meg tudja, hogy mire kerestem rá, mert a Facebook is be van jelentkezve?
amúgy nem lennék meglepve ha lenne a facebook-on olyan opció, hogy kijelentkezés minden eszközről.
Illetve ha meg tudja javítani de a tableted az indításkor jelszót kér akkor nem fogja látni.
Facebookon belépsz pc-n és a beállítások résznél van biztonság/bejelentkezés, ott aminél van jobb szélén három pont egy oszlopba, kiválasztod, hogy log out és akkor ki vagy jelentkezve, de nem tudom mennyire tartós.
A másik, hogy azért ilyenkor érdemes pihentetni a táblát, lehet túlmelegedési problémája lett.
Ezután pedig hosszan nyomni a kikapcs gombot, hátha leáll, majd újraindítani.
Ha az akksiállapot jó, akkor egy resettel kilőheted a beállításokat.
Leginkább egyébként akksi vagy töltőáramkör a gond ahogy én néztem, töltés során túlmelegszik és ettől károsodik a többi része is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!