Tiko562 kérdése:
Apple Music diák előfizetést hogyan tudok aktiválni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdés igazából arra vonatkozna, hogy amikor az Apple átdob az “egyetem választós” oldalra, és ott megjelölöm a Miskolcit, akkor kapok egy új oldalt, ahova egyszerűen semmilyen azonosítóval nem tudok belépni, próbáltam már minden kombinációt (neptun kód, email cím, mostani neptunos jelszó, eredeti jelszó stb.) de sehogy sem működik.
Van akinek esetleg ilyen problémája van, vagy van olyan aki tudja hogyan oldhatnám meg?
Előre is köszönöm!
2020. jan. 6. 00:18
1/3 anonim válasza:
Ez egyáltalán elérhető Magyarországon...?
2/3 anonim válasza:
Igen, ennek működnie kellene, ráadásul a neptun kóddal :/ esetleg újrapróbáltad, hogy biztos jól írtad-e be?
3/3 A kérdező kommentje:
Igen a neptun kódommal próbáltam, az eredetileg kapott, és a már módosított jelszóval is, eszközöltem jelszó váltást is, de sehogy sem működött. Lehet külön a Miskolci Egyetemmel kapcsolatban ilyen fura a rendszer, vagy nem tudom :/
2020. jan. 8. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!