Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Na mi is van ezzel az internet...

Na mi is van ezzel az internettel?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a p4-es gépemen beállitom a netet, az 10 perc után lefagy, használhatatlanná válik. Formáztam a gépet, nem e valami vírus szórakozik velem, aztán ugyanezt eljátszotta. segitsetek. köszi
2010. júl. 21. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
rósz a háló kártya az fagy le
2010. júl. 21. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is megszakadt mindig, rossz volt a hálókártyám, letiltottam, beüzemeltem helyette egy USB Wifi adaptert, azóta egyszer sem szakadt meg.
2010. júl. 21. 11:51
 3/5 anonim válasza:
Dehogyis!!! Ez hülyeség amit előttem írtak! nekem is volt ilyen! Win XP n de én nekem egyszer csak el tűnt jó lett!
2010. júl. 21. 12:02
 4/5 A kérdező kommentje:
hát legutóbb mikor lanoztunk gond nem volt a hálókártyával. de lehet megpróbálkozok a cseréjével. köszi a válaszokat.
2010. júl. 21. 14:37
 5/5 A kérdező kommentje:
bátyám szerint már egy másik hálókártyával is ki lett probálva. akkor is rossz volt.
2010. júl. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!