Nem kapok SMS-t a PayPal-tól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bevan kapcsolva a kétlépcsős hitelesítés, amikor rámegyek hogy küldje el a 6 számjegyű kódot nem kapom meg ez már 2 napja így megy. Mi lehet a probléma?2020. jan. 2. 14:37
1/3 P.O.C. válasza:
Szokott szarakodni ez a szolgáltatás (bár nekem már jó ideje nem fordult elő. kop, kop). Nem tehetsz mást mint vársz, hogy kijavítsák.
Ezért ajánlott beállítani a titkos kérdéseket is. 2-3 sikeréltelen SMS küldés után fel szokta ajánlani azt is.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokta előhozni pedig vagy 5x kattintottam rá.
2020. jan. 2. 14:55
3/3 anonim válasza:
Nekem is néha ezt csinálta, meg kell várni. Ha túl sok sokszor kéred le rövid idő alatt, akkor biztonsági okokból 1-2 órára zárolják a fiókot.
Most már beállítható 2FA hitelesítés, én átraktam az SMS kódot másodlagosnak, elsődlegesként pedig Google hitelesítőre. Úgyis mindkettőhöz kell telefon, a hitelesítővel belépni gyorsabb, és ugyanúgy biztonságos mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!