Hogyan lehet a hálózati erőforrást szétosztani?!
Figyelt kérdés
a gép wifi-re van kötve, a wifiről meg tesóm használja még a netet a laptopjával, de amikor ő elkezd netezni akkor az arány olyan 1:10 lesz kb., lényeg hogy nekem jóformán a google-t alig hozza be, ő meg velem nem törődve skypeozik, torrentezik, meg böngészik egy időben. Valami programot vagy csak sima beállítást keresnék annak a korlátozására, hogy a tesóm pl. az össz hálózat felét használhassa csak fel. -.-2010. júl. 21. 00:04
1/5 anonim válasza:
talán nem wifivel kéne gigákat töltögetni, mert nem arra találták ki -_-
arra ottvan a gigabites kábel.
2/5 anonim válasza:
ezt csak komoly routerrel lehet megoldani az egyszerubb (olcsobb) otthoni cuccokkal nemigazan, nezeged meg a router soft beallitasait hatha tudodo korlatozni a wifit de nem sok sikert latok erre.
3/5 A kérdező kommentje:
oké, a töltögetés nem az én ötletem, amúgy 2 mega/seccel tudja az adatot áthúzni hálózatban a 2 gép között, ezen kívül van még a net-erőforrás, a beállításokat megnéztem már rajta, nincsne ilyen lehetőség. Azért írtam ki a kérdést, reménykedtem hátha valaki tud valami programot rá...
2010. júl. 21. 12:26
4/5 anonim válasza:
De programot hova akarod telepiteni azt akor lehet ha nem routerel osztod meg hanem szerver + switch modszerrel. A router sajat szoftjaba nem lehet telepiteni semmit (vagyis mezi felhasznalokent nem, es nem is erdemes), szoval egyszerubb ha megkered hogy mikor egyuut hasznlajatok akor em szivja a netet eloled :))
5/5 A kérdező kommentje:
akkor azt hiszem továbbra is tűrnöm kell az 1200 ms-os latency-t wow-ban -.-
mindenesetre köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 22. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!