Miért van az, hogy függőben van a sorozatbarátok meghívó?
Minket most nyúltak le 2000Ft-tal ez ügyben, úgyhogy szerintem csak óvatosan.
(FB-ra beírt linkre küldtünk fizetős SMS-t, nem kellett volna...)
A sorozatbarátok nyilván zártkörű és teljesen illegális,
tehát lehet, h óvatossá váltak. Több hasonló (főleg könyv) website-ot megszüntettek az utóbbi időben, a filmekben pedig sokkal több pénz van.
"A sorozatbarátok nyilván zártkörű és teljesen illegális,"
Erre már én is rájöttem, csak az érdekelne de qrvára, hogy hogy lehetne bejutni???? XD
Talán ha te is feltöltesz oda filmeket?
Persze még így is kellhet ajánló...
Kérni kell meghívót olyantól, aki már tagja az oldalnak, máshogy nem lehet bejutni:)
Kérdező, ha a barátnőd tagja, és küldött meghívót, nála a "függőben lévő" azt jelenti, hogy te még nem regisztráltál az általa elküldött meghívóval az oldalra. Amíg nem regisztrálsz, neki addig azt fogja kiírni. (Kivéve, ha visszavonja a meghívót, akkor visszakapja, és megint el tudja küldeni neked/másnak)
Szóval regisztrálj a Sorozatbarát oldalra (megadtál neki egy email címet, arra elvileg kaptál egy emailt, ami néha a Spam mappában landol, hogy X nevű emberke meghívott az oldalra. Választasz felhasználónevet/jelszót, regisztrálsz, és tudod használni az oldalt, a barátnődnél pedig eltűnik a " függőben lévő meghívó" cucc:)
Nézd meg a promóciók/spam mappában is.
Ha nincs semmi, akkor vonja vissza a meghívót a barátnőd, és küldje el újra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!