Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikrohullámú netem a töredékér...

Mikrohullámú netem a töredékére lassult az utóbbi pár napban, nektek is van ilyen?

Figyelt kérdés
Remélem csak a karácsonyi csúcsidő... másnak is van ilyen tré nete?
2019. dec. 31. 10:46
 1/4 A kérdező kommentje:
20 mega helyett csak 5 jön lefele, az 5 feltöltés megmaradt.
2019. dec. 31. 10:46
 2/4 Ruszkai Péter válasza:
Nem írtad meg,hogy a pc illietve a mikrohullámu meindkettő hogyan működik.Írd le légyszives részletesen.
2019. dec. 31. 10:56
 3/4 A kérdező kommentje:
A pc jó, de a net a telefonon sem jó.. szóval nem vírus vagy akármi hanem szolgáltató..
2019. dec. 31. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:

10 évig volt mikros netem de a letöltési sebesség még akkor is megvolt mikor közben a videók akadoztak meg 600 pingem volt játékokban.

De biztos befolyásolja hogy ünnepek alatt többen használják a hálózatukat.

Egyébként nem figyelted még a villanyoszlopokat a környéken milyen távolságra vagy a rendes vezetékes nettől?

Nekem a szomszéd utcából hozták át a hátsó kert szomszéd területén át, csak kellett egy beleegyező nyilatkozat a tulajdonostól.

A mi udvarunkba meg pikk-pakk felállítottak egy oszlopot hogy meglegyen a minimális magasság.

2019. dec. 31. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!