192.168.1.1 oldalt nem nyitja meg, valakinek valami ötlet?
Azért nem nyit meg semmit, mert ennek a modem típusnak nincs is webes felülete.
Valósznűleg haldoklik az eszköz, azért csinálja ezt. A hardveraprón fillérekért kínálják ezt típust.
De még az is valószínű, hogy ha hívod a szolgáltatód, ingyen kicserélik.
Ha eddig működött, és most meg nem, akkor nem kell semmit az "agyában" piszkálni, mert nem beállítási gondjai vannak, hanem egyszerűen döglődik.
Egyébként biztos, hogy az 1-es és nem 0-s IP-t oszt? Próbáltad a 192.168.0.1-et is? A D-Linkek többségénél ez az alapértelmezés.
#3: Piszkálni valóban nem érdemes, de megnézni SM50b vel a kapcsolat idejét, hibaarányt, snr-t hasznos info.
Az ip címe fix, nem állítható. Mindig ..1.1
Ahogy gondolod..
De a 321B se fog többet mutatni, főleg a ma kapható butított hardveres verzió. A szürke 360R nagyonis jó kis modem, és az SM50b progi minden adatot kiolvas ami szükséges. Nagyon hasznos.
Nekem fekete a 360R-em ,mikor még jó volt ,bekapcsoltam a gépet mire bejött windows,már netezhettem is .Most meg ahogy korábban írtam betegeskedik,ahogy ti is írtátok "haldoklik".
SM50b progi nem ismerem ,olyan nagy "hacker" nem vagyok.Egyszerű netezésre kell modem ,nem akarom kimaxolni.
De azért köszönöm a tanácsokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!