A Citromail működik még?
Figyelt kérdés
Már rég nem használom ugyan, de egy másik email-fiókom jelszó-emlékeztető linkje ide mutat, úgyhogy be akartam lépni a régi, citromailes fiókomba. És nem tudok, de a honlap nagyon furcsán működik... Tisztában vagyok vele, mi volt a fiókom jelszava. Ha mást, rossz jelszót írok be, kiírja egyértelműen, hogy a jelszó nem megfelelő. Ha viszont a jó jelszóval próbálkozom, akkor egy új fiók regisztrálására alkalmas oldalra visz. Ahol csak éppen az új fiók nevét nem lehet megadni, egyébként minden ilyenkor szokásos adat (név, irányítószám, másodlagos email, jelszó-emlékeztető kérdés stb.) kitölthető. Aztán alul, a tovább gombra kattintva nem történik semmi, visszadob az egésznek az elejére. Ha a kezdőlapról közvetlenül kattintok az új fiók regisztrálására, akkor ugyanez. Egyébként más link nem is nagyon található a honlapon, az egész úgy tűnik, mintha már nem üzemelne. De rákerestem neten, és nem találtam arra vonatkozó hírt, hogy a Citromail megszűnt volna. Valamint itt, GYK-n is vannak folyamatosan Citromaillel kapcsolatos kérdések, szóval elvileg mégis csak működik, mások tudják használni. Én csinálok valamit rosszul? Vagy átmeneti üzemzavar? Vagy mi van?...2019. dec. 29. 00:47
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom, a citromail fiók lejár egy idő után, ha nem használod, de újra lehet regisztrálni.
2/3 anonim válasza:
Működik, de azt hiszem fél évente lejár, ha nem lépsz be.
3/3 belapus válasza:
Ha már keresgéltél, a Súgójukat is megnézhetted volna.Alább onnan idézek:
"Automatikusan vagy manuálisan törölt fiók visszaállítására nincsen lehetőség. Korábban használt e-mail címet nem lehet újraregisztrálni.
A citromail rendszere automatikusan 110 nap inaktivitás után felfüggeszti a levelek fogadását (nem fogad több levelet a fiók). Az utolsó belépést követő 240. nap után törlődik a levelezés, aminek visszaállítására nincsen lehetőség. Amennyiben az utolsó belépést követően 720 napig nem lépsz be a fiókodba, akkor az egész fiók törlésre kerül, visszaállításra nincsen lehetőség."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!