Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » El loptáka steam accountot?

V.Miklós kérdése:

El loptáka steam accountot?

Figyelt kérdés

Az öcsém acc-ját a mai napon ellopták.Súlyos pénzt tett már bele.Az emailt megváltoztatták.Nem tudjuk sajnos mi lehetne a közvetlen jó megoldás.

Ha valaki lenne kedves esetleg válaszban, vagy privátban segíteni, akkor nagyon hálásak lennénk

2019. dec. 27. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Vissza lehet szerezni, menj végig azon, hogy nem tudsz bejelentkezni, én anno a fiatalkori accomat egy rajta beaktívált CD kulcs megadásával szereztem vissza.
2019. dec. 27. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
Írj a steam supportnak. Telefonszám vagy steam guard ha meg volt adva, akkor az segíteni fog.
2019. dec. 28. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha valami scam oldallal (keyloger) nyúlták le a jelszót meg az emailt akkor a guard sem ér semmit.

Tudom, mert nekem is lenyúlták a Steam accom pár hónapja.

Ahogy hitelesítettem a guard-al a scam oldalra a belépést, már ki is voltam zárva a fiókomból.

Sajnos a guard egy offline is működő "biztonsági" megoldás, ha nincs neted a telefonon akkor is generálja a kódokat. Ebből következik hogy előre gyártott kódokat írsz be mikor valamit hitelesítenél, így semmi védelmet nem nyújt ha egy keyloger-el lopják el az adataidat.

Kb. csak arra jó, hogy ha leírtad egy cetlire a jelszavad meg az email címed, és ez a cetli illetéktelen kezekbe kerülne, akkor a guard megakadályozza a belépést.

Viszont ha te magad adod meg a tudtodon kívül az adataidat azzal, úgy hogy begépeled a scam oldalra, akkor a guard mint mondtam szart se ér.

[link]

Itt olvasd el az utolsó kommentet, kb. minden le van benne írva mi a teendő fiók lopás esetén.

Létre kell hozni egy ticket-et, amin keresztül felveszed a Steam support-al a kapcsolatot.

2019. dec. 28. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!