Másnak is ilyen pocsék az ELMÜ ügyfélkapu?
Figyelt kérdés
Régóta így írtam be a villanyóra állását, de most egyszerűen a jó felhasználói névvel és jelszóval nem enged be! ( közben megváltozott a bejelentés időpontja, de nem ez a baja). Lúzer ügyfélszolgálat küld egy kamu linket, amelyet még a Google se ismer! Szolgáltatás Magyarországon, mint olyan.2010. júl. 20. 18:14
1/6 anonim válasza:
Engem az elfelejtettem a jelszavamat link egy párszor már oda irányított, ahol be akrt jelentkeztetni azonosítóval-jelszóval.
Aztán próbálok jelszót változtatni, de nem ismeri az azonosítót/email címet. Elve ekkora fost 2010ben, hogy nem tudja megmondani a kettő közül melyiket ba.szom el? De még a bejelentkezésnél sem tudja meg mondani, hogy az azonosítóm szar-e vagy csak a jelszót b.aszom el.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem végül sikerült, de fel kellett hívnom a mobilon az ELMÜ ügyfélszolgálatát. Ott kértem az informatikust, másik email-címmel regisztráltam. Küldtek egy linket, beléptem, megváltoztattam az ő jelszavukat és azóta nincs vele gondom.
2010. dec. 11. 22:14
3/6 anonim válasza:
Engem sem engedett be, jó felhasználói névvel és jó jelszóval! Az elfelejtett jelszóra küldöttel be tudtam lépni, de módositani már nem engedte! Az alkalmazás során hülyeségeket csinált! Szerintem az ELMÜ online szolgáltatása s..r! De a telefonos ügyfélszolgálatuk is!
4/6 anonim válasza:
Nekem tényleg érdekes volt, mert a jelszó-azonosító itt van egy darab papírra írva és már vagy 10x használtam, de nem volt jó neki. Aztán az email címet sem ismerte, pedig érdekes a bejövő leveleim között van elműs is. Pár nap múlva meg megjavult. nagyon szar az egész.
5/6 anonim válasza:
Igen, ezek hülyék: ha elrontod háromszor a jelszódat, akkor nem is kérhetsz jelszóemlékeztetőt, csak ha kéred a lockolás feloldásást a telefononos ügyfélszolgálaton.
6/6 A kérdező kommentje:
Eladott ház mérőórája át lett iratva, a megvett házé is, ennek ellenére nem engedett regisztrálni. A harmadik email-re se válaszoltak. Van három mobilszám (20, 30. 70-es is), felhívom, beírom a felhasználói azonosítót, erre a mérő száma alapján kéri az óraállást. Beütöm, visszaolvassa, kész. Sokkal jobb, mint a netes ügyfélkapu nevű csődtömeg.
2014. jún. 3. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!