Valaki az én képemet használja facebookon?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm szólt,hogy valaki az én képemmel csinált egy profilt facebookon más névvel. Amikor én kerestem akkor már nem találtam. Ezt a képet az instámról szedhette le mert csak ott van fent, facebookon nincs. Aki szólt jelentette a profilt és már ő sem találja akkor lehet,hogy már le is törölték? Viszont ha nem akkor mit tehetek, jelenteni én nem is tudom mivel nem találom.
Előre is a köszönöm a válaszokat.
2019. dec. 24. 18:45
1/2 anonim válasza:
Ha nem találod a profilt, akkor már valószínűleg törölték. Egyébként annyit tehetsz, hogy jelented és/vagy írsz a Facebook supportnak.
2/2 anonim válasza:
Ha már nincs az a profil, akkor hiába jelentgeti, ha nem találja!
Csak akkor lehet értesíteni erről a facebook-ot, ha még aktív a profil!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!