Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hol tároljam a letöltött...

Hol tároljam a letöltött képeket zenéket filmeket (ingyen)?

Figyelt kérdés

Google Drive-ra Google Fótokra Mega nz-re MediaFire-re Videára Indavideóra tölthetek fel biztonsági mentésként filmeket zenéket képeket (Privátba)?

Titkosítani nem akarom őket mert akkor nem érem el telefonról, de szeretném több helyen is tárolni.

Leég a ház vagy bármi gond van.

Sok olyan horror filmem van amit nem lehet meg találni a neten, vagy ha fent is van akkor nem magyarul.

Vannak felnőtt filmek is.

Természetesen senkivel se akarom megosztani.

Itt olvastam hogy a MEGA egyáltalán nem biztonságos már, igaz?

[link]

A másik kérdésem.

Megán összehozok ingyen 70 GB és ha lejárnak a bónuszok, akkor azok a filmeket letörlik ami 15 GB tárhelyet túllépi?

MediaFire-ön is vannak ingyen bónuszok ami 50 GB tárhelyet add ingyen, ha jól értem akkor 1db film csak 4 GB méret lehet?

Data hu olyan milyen régen volt?

Pl: Ha egy honnapig nem töltöm le a filmeket akkor törlik?

Ha jól emlékszek csak 10 GB a tárhely, de ők mégis a kezdőlapon azt írják korlátlan a tárhely.

Van néha olyan hogy elmegy az áram és unatkozok, és jó lenne akkor is zenét hallgatni vagy filmet nézni telefonon.

Nem tudom most mennyi lehet a Fényképek mérete mert azok CD-n meg DVD lemezen vannak, de le akarom őket majd menteni, sok filmem van DVD lemezen amit szintén le akarom majd menteni.

Most ami a gépen van mappákat írom le:

Képek 508 MB

Filmek 19,5 GB

Filmek magyar szinkronnal 598 GB

Filmek magyar felirattal 42,1 GB

XXX filmek 191 GB

Zenék 635 MB

100 Megás netem van a Tarrnál.

Kép: [link]

Nézelődtem más felhőtárhelyek után is de ott kevesebb a tárhely vagy ha meg is van a 10 GB akkor a fájl mérettel van gond mert csak 200 valamennyi MB lehet, meg szemezgettem a Degoo-val is ami 100 GB add ingyen de ott meg az a baj hogy bányászik a géppel.

Google Fótok a legszimpatikusabb mert korlátlan tárhelyet add a képeknek a videóknak.

Csak nem tudom hány napba tellene felszinkronizálni.

Meg az is gond hogy szerzői jogosak a tartalmak, de ha nem osztom meg őket akkor nem törölhetik le őket, mert maguk alatt vágnák el a fát hogy letörlik és akkor sokan ott hagyják majd őket.

NAS az drága meg ha nincs áram jó sok órája már akkor nem érnél el vele semmit, ami most van szünetmentesem az 1 órát bír.

2019. dec. 23. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"maguk alatt vágnák el a fát hogy letörlik és akkor sokan ott hagyják majd őket."

Ha meg engedik feltölteni, akkor meg azért büntetik meg őket csilliárdokra.

Egy olyan szolgáltató sincs, amelyik nyíltan megengedné hogy te szerzői jogvédett tartalmat tölts fel a tárhelyére. Más kérdés hogy nem tudnak mindent ellenőrizni, de nincs és nem is lesz 100% garancia arra, hogy amilyen tiltott anyagot te feltöltesz, az mindig elérhető marad majd. Plusz ha az irányelvek megsértése miatt törlik/tiltják a profilodat, akkor minden mást is elvesztesz, ami még ott volt.

Lehet drága a NAS, de visszahozza az árát hosszú távon, és senki nem köthet beléd, hogy mit tárolsz rajta. Áramszünet alatt meg találd fel magad, nem ez a prioritás, hogy 0-24 neked hozzáférés kell, különben remegni kezdesz az elvonástól 1 óra után.

Amit eddig leírtál az nincs 1 tera sem. Veszel egy 2-3-4 terás merevlemezt a gépedbe, és ott lesz minden helyben. Ha ezt NAS-ba rakod, akkor még távolról is eléred.

2019. dec. 23. 17:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Kb három éve ezelőtt még ajánlották itt gyakorin hogy fellehet tölteni őket mert nekik se törölt le semmit, de úgy látszik most már senkinek se ajánlják itt gyakorin.
2019. dec. 23. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a saját fotóidat érdemes tárolni, a filmek pótolhatóak, nem érdemes őket hosszabb távon tárolni, bármikor néhány mozdulattal megszerezhetőek, xxx filmekre főleg igaz, mert ott mindig újakra vágyik a néző.
2019. dec. 23. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Ha én letörlőm pl: ezeket árnyékzóna shadowzone, Kígyódémon, Libabőr sorozat, Dühöngő angyalok.

Sose fogom őket újba meg szerezni mert az nCore is letörölte.

2019. dec. 23. 18:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek valószínűleg 99% nem pótolhatatlan dolgok, amik pótolhatatlanok volnának, ha elvesznek. Ki kell válogatni azt, amit valóban nehéz megtalálni és azok esetében gondolkodni olyasmin, hogy mi lesz, ha leég a ház.

Ami a NAS-t illeti, egyáltalán nem drága. Ami meg az áramszünetet, ha még nincs UPS-ed, inkább arra a problémára koncentrálj először. APC Smart 700 és Smart 1000 sokszor nevetségesen alacsony árakon van használtan új akkukkal. Még a kisebb is bőven sok egy NAS és egy router mellé egy félnapos áramszünethez.

2019. dec. 23. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ami meg az anyagaidat illeti, 635MB zene? Mi ez? Két album FLAC-ban, vagy egy nagy gyűjtemény 128kbps mp3-ban? Utóbbi szemét, azt már most törölheted.

Háromszor annyi poresz, mint minden más együtt véve? Lehet, hogy javulna az életminősége, ha azt is elvesztenéd.

2019. dec. 23. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

NAS kérdés

Hardver: [link]

UPS: [link]

24 500 Forintból megvan minden.

2019. dec. 23. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

itt:

[link]

nem érdemes felhőben, mert ami ingyenes azt bármikor indoklás nélkül törölhetik.

2019. dec. 23. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

vagy a másik megoldás, hogy fizetsz. nem is nagyon értem, miért gondolja valaki, hogy van egy viszonylag nagy mennyiségű adatod, amit egy megbízható helyen el akarsz tárolni, bármikor/bárhol hozzá szeretnél férni, lehetőség szerint bárminemű ellenszolgáltatás mellőzésével...nyilván ilyen nincs...ha lenne, senki nem fizetne elő...

én is beleestem annó abba a hibába, hogy onedrive adta a bónusztárhelyet, aztán 2 év után letelt, és szépen zárolták az ingyenes tárhelyen felül használt részt...

2019. dec. 24. 15:15
 10/10 A kérdező kommentje:

# 9 Akkor az Indavideóval és a Videaval járok jól?

Ott feltölthetek bármennyit és nem is ellenőrzik a privátot, ha jól emlékszek régen mikkor be voltam regizve akkor Indán 1 GB volt a fájl méret korlát és a Videán meg 500 MB.

Szerintem egy videómegosztó biztonságosabb mint egy felhőtárhely, csak 1 videómegosztónál tudom hogy van tárhely korlát és ez a Vimeo.

2019. dec. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!