Miért írja ki az Indavideó, hogy kapcsoljam ki az Adlocker-t, miközben nem is használok AdBlocker alkalmazást? Mit csináljak, hogy ne írja ki?
Firefox 70.0-t használok. AdBlocker-t nem telepítettem, mert amiket látogatok weboldalakat ott nem zavaróak a hirdetések. Az Indavideó-n az imént akartam megnézni 1 videót, azonban nem tudom megnézni, mert azt írja ki kapcsoljam ki az AdBlocker-t. Azonban van egy kis problémám ezzel: nem használok AdBlocker-t.
Mit csináljak? (Tudom, ne használjak Indavideó, mert xar, de néha kényelmi okok miatt azon szoktam megnézni néhány videót, mert lusta vagyok letöltögetni. Szóval az is érdekelne mit lehet kezdeni ezzel az AdBlocker-üzenettel, hogy ne írja ki.)
Nekem is gondom akadt ezzel!
Tegnap 05.29-en nem jött be egyáltalán az oldal, erre ma jó lett viszont kéri kapcsoljam ki az adblockert. Hogyan, amikor tvre nem lehet ezt telepíteni? Azon szoktam nézni sorozatokat, és nem úgy hogy laptoppal kapcsolódok rá. Nagyon gáz ez igy. ..
UPDATE
már a gecí videa.hu is azt irja hogy kapcsold ki a blokkolot
de nem fogom. Van ötletetek? sajnos win 7 en nem megy mrár a chrome csak a mozzila firefox az van nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!