1/8 anonim válasza:
Engem beengedett, írj a supportnak, gondolom megint valami gáz van a szerverekkel.
2/8 anonim válasza:
Még van, aki használja ezt a vackot???
Én akkor hagytam ott őket, amikor kb 13 éve karácsony körül 3 hetet késtek a levelek...
3/8 A kérdező kommentje:
MA végre be tudtam lépni, de tele van reklámmal.
2019. dec. 21. 22:42
4/8 anonim válasza:
Könyörgöm van itt ge-mail szolgáltató! Miért kell a free, inda és a többi szrt használni? Valaki árulja már el nekem! -egy Vtrás, akinek a sok bfsz miatt már szinte minden szolgáltatónál van regisztrációja, csak hogy a gyogyósok megkapják a levelét...
5/8 A kérdező kommentje:
Kell, mert kétlépcsős azonositás miatt fontos. Egy gmail, egy mailbox, vagy inda. Így van kitalálva a gmail.
2019. dec. 28. 23:03
6/8 anonim válasza:
Hetente szoktam belépni. Kb 2 hete nem tudok belépni. Mire használtam ezt a " vacak " mailt?
Mikor megszűnt az inda, citrom, nyitottam, hogy az ottaniakat ide tudjam továbbküldeni. Ami nem kell levél, majd törlöm.
Háát meg előztek, mert szerintem megszünt.
Próbáltam másik böngészőt, nem sikerült.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap még sikerült belépni, de nem tudom, hogy ma is ment volna. Kétszer kérte a jelszót, ma meg nem működik? Most már csak a gmail.com működik, se citromail, se mailbox nincsen? Az indamail fizetős, de mert nem sokat kértek, az megmaradt.
2023. dec. 15. 22:23
8/8 anonim válasza:
6 hsz is én írtam, Nem tudtam belépni most sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!