Gearbest Cím megadás mit hova?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy egy panelban lakom és beírtam angolul a címet de az a gond hogy az emelet és a ház számot is de amikor /-rakok közé akkor el tűnik és így beírtam az address line 2-höz írtam angolul így "first floor second door" és remélem jól írtam be.2019. dec. 19. 14:42
1/4 anonim válasza:
Hát mondjuk elég kicsi az esély, hogy a postás józsi tudni fogja, hogy mi a rosseb az, hogy "first floor second door".
2/4 A kérdező kommentje:
de a rendelés leadások ki van írva hogy angolul kell meg adni
2019. dec. 19. 14:49
3/4 anonim válasza:
Angol betűkészlettel, de a magyar címet kell megadni.
4/4 Koplárovics Béci válasza:
Az I/2 szerintem eléggé nemzetközien érthető. Nem tudom hogy hol van leírva, hogy angolul add meg a címed, de a kicsi kínai cimkenyomtatójának teljesen mindegy, hogy mit nyomtat ki a csomagodra. A kicsi kínai postásnak is mindegy, ő csak annyit néz, hogy HUNGARY. Az egyetlen, akinek számít a pontos cím, az Józsi, a postás, neki meg lehet, hogy nem sokat mond pláne betűkkel leírva a "first floor second door", ettől még a "1st floor 2nd door" is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!