Tmiki123 kérdése:
Playstation 4-et vagy Xbox One-t érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
Plusz kérdés, hogy melyik évben jelentek meg ezek?2019. dec. 19. 13:47
2/5 anonim válasza:
Plusz kérdés: miért vagy ekkora lusta a megjelenési évnek utánanézni?
3/5 anonim válasza:
Ez mind a baráti körödtől függ. Azt a konzolt éri meg megvenni, ahol minél több barátod, és az adott (Playstation 4-et vagy Xbox One) konzollal játszanak.
PS4 2013. november 15-én Észak-Amerikában 2013. november 15-én Európában.
Xbox One megjelenése 2013. november 22-én.
4/5 anonim válasza:
Jó pár hasonló kérdés van itt a gyakorin,keres rájuk talán segit,de mindenki azt pártolja ami neki van,talán olyan ez mint ha azon vitáznánk,hogy a tyúk vagy a tojás lett előbb.
5/5 anonim válasza:
En PS4 et vettem a jatekok miatt. Volt xbox 360om sokat jatszottam rajta de mindig vagytam a ps3as jatekokra. Valahogy sosem nyujtotta azt amire vagytam.
Vettem ps4 slim 1terra bundlet 3 jatekkal. 1 ev alatt vettem dobozosan kb 4 jatekot, olyan jo jatekokat adtak a ps+ elofizetes melle hogy nem is ereztem keztetest arra hogy vasaroljak.
A 4 jatek is uj megjelenes volt. Az uj sw, nfs heat, cod, es south park bundle.
Meg kellett egy masodik kontrollerre elcsabultam egy pirosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!