Poénból több google fiókot is csináltam és most azt írja, hogy írjak telefonszámot?
Sziasztok, poénból több fiókot is csináltam és most amikor megint akartam csinálni egyet, akkor már ki írta, hogy kér telefonszámot, hogy nem-e vagyok bot. Annyi lenne a kérdésem, hogy elég ha beírom a telefonszámomat és utána békén hagynak? Volt már valaki így?
Köszönöm a válaszokat!
"Annyi lenne a kérdésem, hogy elég ha beírom a telefonszámomat és utána békén hagynak? "
Nem fognak, a következő fiók készítésénél vérvételre kell majd menned :D
Értem, de amúgy tényleg poénból volt, vagyis csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyit enged. És nem azért szeretném tisztázni, hogy nem vagyok bot, hogy tudjak több fiókot csinálni, csak nem akarom, hogy valami baj legyen ebből, vagy valami.
De amúgy ha megadom a telefonszámomat, akkor csak kapok valami sms-t és kész?
Ha nem használod őket akár százat is engedni fog.
Ha használod, ugyanarról az ip-ről ugyanazzal a böngészővel / ugyanazzal a mobillal belépsz mindegyikbe akkor le fogja tiltani a feleslegesnek ítélteket, kb. 5 fog maradni.
Ha nem akarod használni, akkor oda ne add meg a számod
Hagyd az egészet, esetleg töröld az ami az kell.
És ne csinálj sehol semmilyen kamu fiókot még poénból se.
Szóval akkor mégis csak trollkodni akarsz velük, különben mindegy lenne, ha úgy is csak poénból csináltad.
Lebuktál !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!