Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Poénból több google fiókot is...

Poénból több google fiókot is csináltam és most azt írja, hogy írjak telefonszámot?

Figyelt kérdés

Sziasztok, poénból több fiókot is csináltam és most amikor megint akartam csinálni egyet, akkor már ki írta, hogy kér telefonszámot, hogy nem-e vagyok bot. Annyi lenne a kérdésem, hogy elég ha beírom a telefonszámomat és utána békén hagynak? Volt már valaki így?

Köszönöm a válaszokat!

2019. dec. 11. 08:31
 1/10 Shaddark ***** válasza:
100%

"Annyi lenne a kérdésem, hogy elég ha beírom a telefonszámomat és utána békén hagynak? "

Nem fognak, a következő fiók készítésénél vérvételre kell majd menned :D

2019. dec. 11. 08:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem csinál ilyet poénból. Vagy valamivel vissza akarsz élni és ahhoz kellenek alias fiókok (szavazás, verseny, saját magad vagy valaki támogatása több embernek kiadva magad, ingyenes tárhelyek felhalmozása), vagy tisztességtelen dologra akarod használni (spam, scam). Nem hülyék a Google-nél, van egy életszerű mennyiség ami egy hálózatból érkezhet, meg van ami visszaélés gyanús és elkezdik korlátozni. Te eljutottál idáig, ezért kérnek egy korlátozott darabszámú hitelesítési eszközt. Ha ezt is kimeríted, több fiókot már nem fog engedni regisztrálni.
2019. dec. 11. 08:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Értem, de amúgy tényleg poénból volt, vagyis csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyit enged. És nem azért szeretném tisztázni, hogy nem vagyok bot, hogy tudjak több fiókot csinálni, csak nem akarom, hogy valami baj legyen ebből, vagy valami.

De amúgy ha megadom a telefonszámomat, akkor csak kapok valami sms-t és kész?

2019. dec. 11. 08:42
 4/10 Shaddark ***** válasza:

Ha nem használod őket akár százat is engedni fog.

Ha használod, ugyanarról az ip-ről ugyanazzal a böngészővel / ugyanazzal a mobillal belépsz mindegyikbe akkor le fogja tiltani a feleslegesnek ítélteket, kb. 5 fog maradni.

2019. dec. 11. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod használni, akkor oda ne add meg a számod

Hagyd az egészet, esetleg töröld az ami az kell.

És ne csinálj sehol semmilyen kamu fiókot még poénból se.

2019. dec. 11. 12:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért kérdeztem, hogy adjam-e meg, mert nem akarom, hogy mondjuk letiltsanak teljesen, vagy valami. De akkor ezek szerint nem fognak. Köszönöm mégegyszer a válaszokat.
2019. dec. 11. 19:54
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Szóval akkor mégis csak trollkodni akarsz velük, különben mindegy lenne, ha úgy is csak poénból csináltad.

Lebuktál !

2019. dec. 12. 07:06
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Te szerintem nem tudsz szöveget értelmezni.
2019. dec. 12. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
De tudok a sorok közt olvasni. 🤣
2019. dec. 12. 15:06
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Nem, nem tudsz, különben nem írnál ilyen hülyeségeket.
2019. dec. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!