Ebay-es eladó mire megy vele hogy nem válaszol nekem a vevőnek ha eltűnt a csomag? Úgyis dispute lesz a vége és az ebaynek vagy válaszol vagy levonják tőle
Nem értem ezt a viselkedést sokadik alkalommal fordul elő. Ebay-es termék nem jön meg, írok az eladónak igazolja a feladást és adjon full refundot. Válaszra se méltat. Semmi gond, akkor az ügyet dispute módba állítom bevonom az ebay supportot. És nekik már válaszolnia kell.
Ha nekik se válaszol, csak annál jobb nekem, akkor az ügy lezárva és már kapom is a refundot, még ha esetleg tényleg fel is adta a terméket.
És a refundot ráterhelik az eladó ebay balance-ra negatív tételként + még lehet ki is rúgják az ebayről.
Tehát azzal hogy nem válaszol, az neki csakis rosszul végződhet (terhelés, kizárás)
- nekem a vevőnek meg csakis jól (jön a refund és lehet a termék is megjön -termék is pénz is)
De akkor voltaképp miért nem válaszolnak?
" hogy ha csak egy marha van aki nem reklamál, már jól járt."
Kivéve ha kínai az illető mert ott üzleti csalásért (és ez az..) akár 20-30 éveket is kiosztanak, nem szaroznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!