Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen "lassú" a letöltés...

Miért ilyen "lassú" a letöltési sebességem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1000 mbites internetem van és a Digi az internetszolgáltatóm. Tudom, hogy az a modem amit ők adnak, az nem képes ilyen sebesség leadására, de speedtest alapján azért mégis összejön 100 mbit letöltési sebesség. Ez eddig rendben is lenne, mégis mikor steamről akarok letölteni egy játékot, nem megy 12 mbit felé a letöltési sebességem. Miért lehet ez?

2019. nov. 27. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Na és ha máshonnan töltesz le? pl torrent?

Mert lehet, hogy azon a szerveren ahonnan te letöltesz ott korlátozva van.

2019. nov. 27. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:
A torrent is lassú, legalábbis az ncoreon, thepiratebayen nem próbáltam még
2019. nov. 27. 21:25
 3/4 Derwer ***** válasza:
100%

1; amit adnak modem routert az képes 1000mbpsre. Kábelen, nem WIFIn. (WiFin a legujabb AXes routerek tudnak maximum gigabites adni)

2; Ha 100mbpsen tetőzik, akkor sanszos, higy valahol, valami nem gigabites. Pl a kábel.

3; a steam szerintem megabájtot ír ki, nem megabitet. A 12 megabájt pedig kB 100mbps. Tehát a 2es pont jön képbe.

2019. nov. 27. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Így már érthető, köszönöm :)
2019. nov. 27. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!