Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Call of Duty 2 szerverem...

Call of Duty 2 szerverem hibája. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Szóval, csináltam egy szervert.

Felcrackeltem (nem eredeti a codom)

És configoltam.

Xfire-el behozza a szervert, és minden tökéletesnek tünik de amikor rámegyek. VÁakozás a kapcsolatra a nállam átlagos 5-nél nem megy be. gondoltam jó kicsit várni kell aztán 87-nél már kicsit meguntam...

HELP?

2010. júl. 19. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a neted sebességével lehet a baj? COD 2 szervernél 10 megás net alatt nemigen rúgsz labdába.
2010. júl. 19. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Gőzöm sincs! Majdnem mondtam, hogy azért, mert nem eredeti, de haveromé sem eredeti, mégsincs problémája.

Elsőre ne hallgass, haveromnak olyan gány nete van, mint a lóhuggyozás, mégis fut hibátlanul.

Nem tudom, kérj segítséget a szolgáltatótól.

2010. júl. 19. 12:05
 3/5 A kérdező kommentje:
16 megás netem van. amugy van routerem de minjden létező portot ami kell átengedtem.
2010. júl. 19. 16:07
 4/5 anonim válasza:

Szerintem a routereden nincsenek a megfelelő portok kinyitva és/esetleg még tűzfalon sem megy át normálisan.

[link]

itt keresd meg a routered típusát,klikk rá,a bejövő hirdető oldal jobb felső sarkában "Click here to skip this advertisement",és máris ottvagy az angol,képekkel teli leírásban:P

2010. júl. 21. 11:38
 5/5 A kérdező kommentje:
még ugyis megpróbáltam hogy a routeremen a lehető összes portot átengedtem. MONDOM H ÁTENGEDTEM
2010. júl. 21. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!