Miért nem képes a Windows 10 wifit kezelni? Miért csak 0, 03 Mbps-re képes vadi új félméteres antennával rendelkező win10-et támogató eszközzel?
Erre nem nagyon lehet mit mondani.
Leírod, hogy valami rossz, mi meg látnokok módjára jósoljunk valamit ?
Az orvosnak is részletesen el szoktad mondani a tüneteket, nem ?
"Vagy 2 évnél idősebb hardweren képtelen működni a windows 10?"
Dehogyis. Az én gépem is elmúlt már 2 éves, a fiamé megvan már 5 éves is, tökéletesen működik rajtuk a windows 10.
Szerintem valami driver hiba lehet.
próbáld ki egy másik usb wifi adapterrel, feltehetően az nem működik rendesen a w10 alatt.
Vagy az alaplapi valamelyik driver nem jó nálad.
Itt a cégnél (és oothon is) a majd 100 gépből bármelyikbe dugok egy ilyen wifi-s kütyüt mind működik velük szépen, még az özönvíz előttiek is :)
Próbáld ki mobil internettel is, usb-n keresztül.
Ha így is rossz, akkor az alaplapi drivereknél nem jó valami.
Ha így jó akkor a wifi drivere nem okés, vagy maga a wifi antenna nem jó. Bár gondolom azt másik géppel már kipróbáltad...
Egy régebbi wifi vel is ugyan ilyen volt, win7 alatt viszont tökéletesen működött. Új wifinek felvan telepítve a drivere, frissítve is lett, legújabat használja, többször újra is raktam, nem változott semmi.
Alaplapi drive? Azzal mit lehet sinálni, 2 szer lett újra húzva a gép elmúlt pár hónapban, mindíg ugyan ez lett a végeredmény, win7 alatt meg semmi gond. Az lehetséges hogy az alaplap miatt képtelen normálisan kezelni wifit a win10?
Az fura hogy mikor frissen lett telepítve, az új wifivel egy ideig képes volt 16 mbps-re, updateltem, még utána is jó volt egy ideig, letiltottam auto updatet, és lassan átváltot vissza hogy egyre gyengébb lett a net és most már sokszor felcsatlakozni sem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!