MSN > Betelt a partnerlista! :O Hogy lehet az hogy betelik a partnerlista? Ilyet még sosem hallottam. Válaszokat kérek rá pls
Tehát
Van egy msn cimem 1002 darab partnerrel és nem tudok felvenni senkit, illetve engem is csak úgy tudnak felvenni hogyha felvesznek akkor nálam nem lessz az illető elérhető csak ő lát maximum engem és én nem tudok ráirni csak ő tud én rám irni.
Ez az egyik nagy problémám a másik pedig hogy nem tudok felvenni senkit. Azt irja töröljek néhány partnert.. töröltem kb 50 et semmi változás...
üzlet miatt
De különben nem ez volt a kérdés
ezzel az a baj hogyha telefonon akarok bejelentkezni akkor két cimről kicsit bonyolult megoldani a bejelentkezést.. nem megoldhatatlan de nem szeretem az ilyen munkát. Egyébként én nekem is van egy ismerősöm akinek betelt 500 körül szóval neme tudom az msn nél mivan, mert elég érdekes ez a dolog valakinek 500 nál valakinek 750 nél nálam 1000 nél adta meg magát. Minden esetre köszi a választ nem rossz ötlet végülis
De még várom a válaszokat továbbra is hátha tud valaki egy konkrét megoldást mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!